Честит Ден на радиото и телевизията и честит юбилеен празник на любимата гимназия!

Преди 125 години, на тази дата руският физик Александър Степанович Попов демонстрира първия радиоприемник в света, а преди 60 години в гр. София е основан Техникумът по слаботокова електротехника – днес Професионална гимназия “А.С.Попов”
 
По тези два прекрасни повода бих желал да пожелая на всички да бъдат живи и здрави, целеустремени, нека пожънат много успехи, да сбъдват с лекота своите мечти и нека са удовлетворени от резултатите, които да ги вдъхновяват за нови, все по-амбициозни начинания!
Нека Ръководството, Учителите и Служителите продължават да осигуряват нови, актуални и перспективни специалности и възможности, а учениците и възпитаниците на ПГАВТ “А. С. Попов” да следват пътя на познанието и професионализма, да се развиват непрестанно и да се възползват пълноценно от всичко, което ПГАВТ “А. С. Попов” им предлага!
А тези, които имат интереси в областта на телекомуникационните системи и компютърните технологии и сега обмислят следващата стъпка в професионалното си образование, нека бъдат уверени, че ПГАВТ “А. С. Попов” е правилният избор за придобиване на висококачествена, широкоспектърна, съвременна и практически утвърдена основа от знания, същевременно имайки възможността за участие в редица интересни извънкласни дейности, национални и европейски проекти.
Обучението в Гимназията спомогна в значителна степен за оформянето на моите личност, професионално развитие и интереси. Горд, щастлив и безкрайно благодарен съм, че съм възпитаник на ПГАВТ “А. С. Попов” и че имах възможността да изградя безценни познанства с прекрасни Хора!
Щастлив празник!
 
Николай Данданов, “Б” клас, випуск 2011 г.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *