Здравейте!
Аз съм Соня Ахчийска, бивш учител по практика,в ПГАВТ„А.С.ПОПОВ” и там премина трудовия ми стаж. Работих с много добри колеги, на които винаги можеш да разчиташ в личен и професионален план. Колективът беше (надявам се и сега) много сплотен,което е видно от снимките.
Посещавали сме много места, както в България,така и в чужбина,което е водело от своя страна до сплотяването на колектива.
През годините,начело на училището са били много добри ръководители,а в момента и под вещтото ръководство на госпожа Хитова, е довело до просперитета му.
Учебната програма непрекъсното се усъвършенства и се вкарват иновативни решения във възпитателния и учебния процес.
И тъй като работата тук е с ученици от 15 до 19 години,възраст, в която те претърпяват много промени,както във физическо,така и в психическо развитие,то към тях се подхожда много внимателно и с грижи.
В училище непрекъсното се следи за тяхното усъвършенстване,за придобиване на умения и навици и ги подготвия за кариертното им развитие.
Днес е 7 май–празник на училището.Трябва да сме горди с учиниците,които са избрали специалностите ни–модерни и проспериращи, във времето, в което живеем.С гордост се причислявам и аз към това голямо семейство,защото съм и възпитеник на училището.
Искам да поздравя всички бивши и настоящи колеги,всички ученици с празника.
Да сме живи и здрави и още много години да прославяме училището ни и да пазим доброто име на ПГАВТ „А.С.ПОПОВ”–София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *