Честит Празник, скъпи Поповци!

                Наистина се радвам да съм част от празника на училището отново. Училището, което ми даде толкова много уроци и не само в класната стая. Училището, в което прекарах толкова много хубави моменти за 5 години и в което създадох приятелства, които смея да вярвам ще са за цял живот.

                Адмирирам идеята за онлайн честването, тъй като ще ни даде шанс да върнем лентата към хубавите моменти, които сме прекарали. 5 прекрасни години прекарах в „Попов“ и тези времена ми липсват понякога. Иска ми се, ей така за една седмица да се върна на училище, да си седна на чина до прозореца и да се забавлявам със съучениците ми(които бяха доста култови фигури!), да играем футбол заедно или пък класната ни г-жа Надя Цветкова да ни се кара за някоя глупост и т.н. Липсват ми парламента и спортната комисия, турнирите, които организирахме и като цяло обстановката, която имахме докато учех там.

                Наистина съжалявам, че тазгодишните абитуриенти няма да могат да изживеят завършването си, както трябва и както би им се искало. На изпращането на моя випуск обещах на няколко момчета от Б и Г клас да присъствам на тяхното изпращане, тъй като се разбирах доста с тях. Е няма да мога да изпълня това обещание, но искам да ви честитя завършването и ви желая само успехи занапред. На Добър час!

                Още веднъж искам да честитя на всички празника, пожелавам ви най-вече да сте здрави, защото това е най-важното. Бъдете позитивни и това ще отмине! 

                За тези, които не ме познават, Жуляно Геренски, випуск 2018 – 12А клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *