„Тойота Балканс“ ЕООД е официален представител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България от 1996 г. Компанията представлява една от най-развитите мрежи от оторизирани дилърства в страната с търговски и сервизни комплекси в 13 града. С 14 сервизни центъра, обслужващи двете марки, на разположение са механичен сервиз, бояджийно-тенекиджийски сервиз и складове за оригинални резервни части.

С над 20-годишна история в разработката на хибридни технологии в Toyota, сервизните центрове разполагат с оборудване и са сертифицирани по най-високите световни стандарти на марката в обслужването и поддръжката на бензин-електрически хибридни автомобили (HEV). Във всички сервизи е внедрена интелигентната система TPS (Toyota Production System) за цялостна организация на работата в сервизния център и управление на складовите наличности.

Техническите експерти, който се грижат за автомобилите Toyota и Lexus, преминават обучения и са сертифицирани по най-високите глобални стандарти на Toyota, като част от философията на компанията за предоставяне на все по-добро обслужване всеки следващ ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *