Успешно завърши седмицата на будителите, организирана от комисия”Проекти и благотворителност” към УП, съвместно с учителите по история и философия, във връзка с празника на народните будители на 1-ви ноември!
 
Във вторник се проведе рецитал на стихотворения на будители, във фоайето на втория етаж, пред учителската стая с помощта на госпожа Надя Цветкова- учител по история! Учениците прочувствено четоха стиховете на Ботев, Вазов и др.
 
В сряда съвместно с учителите по история: госпожа Н. Цветкова и госпожа И. Неделчева се проведе викторина по история за будителите. В края на която участвалите ученици получиха награди , а учителите бяха наградени от директора на гимназията по случай предстоящия празник на будителите. Благодарим на всички участници във викторината!
 
Вчера в голямото междучасие на 1-ва смяна имаше представяне на “Моя будител” , съвместно организирано с госпожа Мария Караколева- учител по философия. Група ученици представяха кои са техните будители, които са пример за подражание!
 
Също така стана ясно кой клас е победителя от конкурса за най-добро табло в 8-ми и 9-ти клас и това е 9 “Е”с класен ръководител инж. Розалия Андонова. Жури бяха учителите по история, г-н Темнялов- учител по изобразително изкуство, г-жа Янакива- пом.- директор и учител по български език и литература и г-жа Таня Ханъмова- училищен психолог. 8″Е” клас също бяха наградени за най-оригинално табло!
 
Вчера беше обявен и победителят в конкурса “Учител-вдъхновител” – г-н Николай Стоянов дългогодишен преподавател по химия,  който беше избран с мнозинство от ученици в 11-ти  и 12-ти клас.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *